Ταμένο blog...
στίγματα κάποιων στιγμών
και θαυμάτων

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πινελιά - πινελιά να "γραφτεί" το Έργο του Αγίου!

Επειδή είμαι ταραγμένη πολύ, απ' την προηγούμενη ανάρτηση, (......) κι επειδή πρέπει να χαλαρώσουν οι στροφές της καρδιάς, ακόμα και το χαπάκι θέλει τον χρόνο του, πάω σ' ένα θέμα που με "γλυκαίνει".

Έχω μια σελίδα στο Φέις που δεν έχω φίλους και γνωστούς. Ακολουθώ σελίδες ειδήσεων, γκαλερί, φωτογραφιών, τραγουδιστών, ομάδες που μ' ενδιαφέρουν τα θέματά τους, π.χ. Ρίτσος, Θρησκευτικά κ.λ.π.

Έτσι, έβλεπα πολλές Αγιογραφίες.
Ζήτησα κι έγινα μέλος σε μια ομάδα και δεν το πίστευα ότι με δεχθήκανε, γιατί ήμουνα άσχετη και συνάμα, απ' αυτή την σελίδα δεν σχολιάζω, δεν κάνω λάικ και σπάνια κοινοποιώ κάτι, εδώ και πολύ καιρό. Κι αν κοινοποιήσω, το κάνω μόνο για να βρω τα θέματα που μ' ενδιαφέρουν, λίγο πιο εύκολα.
Γιατί, αν μπω στο Φεις, με ελεύθερο χρόνο μισής ώρας και τα θέματα που θέλω να διαβάσω ή να δω, απαιτούν 2, 3 ώρες ή παραπάνω, δύσκολα μετά τα ξαναβρίσκω ή τα ξαναθυμάμαι.

Συνήθως πετύχαινα στην αρχική μου, ολοκληρωμένες εικόνες Αγιογραφιών. Πολλές μ' άρεσαν, αν και δεν υπάρχει "μ' αρέσει" στην "γραφή με χρώματα" ενός Αγίου!

Έτσι, ένα ξημέρωμα πέτυχα αυτές τις φωτογραφίες, αλλά επειδή, πάντα τα δικά μου θέματα μένουν πίσω, έχασα και τα στοιχεία του Αγιογράφου! Τα έψαξα μετά, αλλά δεν τα ξαναβρήκα!

Πάντα θαύμαζα τους Αγιογράφους!
(Θα εξηγήσω σε άλλη ανάρτηση τα γιατί μου, κ.λ.π. άλλη στιγμή.)






















ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!!!
Πινελιά - πινελιά να ολοκληρωθεί το Ιερό Έργο!
Κι ήταν ο Άι - Γιώργης, που γιόρταζε προχθές, κι απ' ότι φαίνεται ημερομηνιακά στις αναρτήσεις μου, είναι ΣΑΝ, να τον ξέχασα!
....Μα... είναι τόσο Γρήγορος, καβάλα και σε άσπρο άλογο, δεν περιμένει τον δικό μου μετρημένο χρόνο!...

2 σχόλια:

kerina poiimata είπε...

σε ψαχνω...το mail σου..επιστρεφεται.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!(ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ)

Κυκλαμίνα είπε...

Χρόνια Πολλά, Βαρβάρα!
Ένα μέιλ παρακολουθώ το kyklaminovounou@yahoo.gr εδώ και 9 χρόνια.
Επιστρέφεται; Δεν το κατέχω το θέμα!
Τώρα αργώ κι εκεί να μπω. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιον ρόλο ο χρόνος!