Ταμένο blog...
στίγματα κάποιων στιγμών
και θαυμάτων

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούγονται σε πολλά διαφορετικά σημεία του πλανήτη

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούγονται σε πολλά διαφορετικά σημεία του πλανήτη

Έντονη ανησυχία, ακόμα και για το τέλος του κόσμου, εγείρουν μυστηριώδεις ήχοι που ακούγονται από τον ουρανό σε πολλά διαφορετικά σημεία του πλανήτη!
Από τη Βρετανική Κολομβία του Καναδά και το Άλεν του Τέξας, μέχρι τη Γερμανία και το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, οι ειδικοί αδυνατούν να εξηγήσουν από πού προέρχεται αυτός ο δυσοίωνος (;) θόρυβος, ο οποίος σύμφωνα με κατοίκους των περιοχών μοιάζει με ήχο τρομπέτας!
Οι συγκρίσεις μάλιστα με ταινίες του Χόλιγουντ όπως «Ο Πόλεμος των Κόσμων» και οι «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» είναι… αναπόφευκτες, με αποτέλεσμα αρκετοί να υποστηρίζουν πως πλησιάζει μέχρι και επίθεση εξωγήινων!
Ένα βίντεο μάλιστα από τη Γερμανία στο οποίο ένα παιδί στέκεται αποσβολωμένο στη μέση του δρόμου επιτείνει την αίσθηση της ανατριχίλας, ανάβοντας τη θρυαλλίδα για απόκοσμες και παραφυσικές συζητήσεις.
«Είναι η δεύτερη φορά που ακούω αυτούς τους ήχους. Ξύπνησα από το δυνατό θόρυβο και βρήκα τον γιο μου τρομοκρατημένο», ανέφερε μια Καναδή, ενώ ένας Αυστραλός συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Ακούγεται σαν μουσική υπόκρουση από ταινία επιστημονικής φαντασίας, μόνο που συμβαίνει στην πραγματικότητα».
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι μυστηριώδεις αυτοί ήχοι δεν είναι πρωτόγνωροι, καθώς ακούστηκαν για πρώτη φορά το 2008 στη Λευκορωσία, ενώ σύμφωνα με αξιωματούχο της NASA ίσως και να είναι «θόρυβος βάθους ουρανού», ένας φυσικός ήχος της Γης.
Αυτή είναι και η μόνη λογική εξήγηση που έπεσε στο τραπέζι…
 
(Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο)

2 σχόλια:

Κυκλαμίνα είπε...

Δεν κατέχω, αλλά χθες βράδυ άκουσα δυο παράξενους θορύβους, ανεξιχνίαστους... όσο κι αν το έψαξα.
Ήμουνα ξυπνητή, εννοείται, καθότι ξενυχτάω.

....Συν, ξύπνησα με ένα περίεργο όνειρο...
Δεν ήταν κι όνειρο;
Θα το θυμάμαι, μαζί με ένα άλλο "περίεργο" παλιότερο, συν του Λαζόπουλου, που ήταν όνειρο, να τα θυμάμαι!
Για μένα τα γράφω, γιατί τώρα που δεν ασχολούμαι μιλώντας για τους φίλους μου, δεν μ' αφήνουν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις.

Πάντως... καλά είναι να προσέχουμε, γενικά και ειδικά.
Ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές.

Κυκλαμίνα είπε...

Να γράψω κι ότι ξημέρωσε της Αναλήψεως και του Αγίου Κων/νου και της Αγίας Ελένης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ!

(γιαγιά Ελένη στο χωλ;)