Ταμένο blog...
στίγματα κάποιων στιγμών
και θαυμάτων

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

... γιατί φοβούμαι πως θα σβήσουν τα καντήλια απ τη ντροπή τους.

Καλόν είναι να θυμόμαστε παίδες, να μην το ξεχάσουμε Ποτέ, ότι αν δεν ήταν η τόση δα Ελλαδιτσα να πει ΌΧΙ στους Ιταλούς και μαζί μ αυτούς και στους Γερμανούς και Σ όλες τις δυνάμεις του Αξονα, αν η μικρή μεγάλη μας πατρίδα δεν είχε προβαλλει τέτοια λυσσαλέα, λεβεντικη αντίσταση ώστε να αναγκάσει τον πολύ Τσόρτσιλ να πει ότι "οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες", τότε ο ρους της Ιστορίας μπορεί να μην ήταν ο ίδιος.
Έχουμε σπουδαία παρακαταθήκη ρε παίδες..είμαστε ευλογημένοι.
Ας μην ανοίξω το στόμα μου


***
 ανοίξω το στόμα μου να μιλήσω για το Σήμερα, γιατί φοβούμαι πως θα σβήσουν τα καντήλια απ τη ντροπή τους. Μονάχα τουτο: Ο εχθρός σήμερα είναι ο ξαπλοπουλος, ωχαδερφογλου, καναπεδιδης εαυτούλης μας, που νομίζει ότι όλοι του χρωστάνε και που καλομαθε να κάνει μνημόσυνα με τα ξένα κολλυβα...
Αιωνια η μνήμη των επωνυμων και ανωνυμων μαρτυρων, που έχυσαν το αίμα τους στα βουνα της Αλβανίας, στις πόλεις, στα χωρια, στους δρόμους, στα Σκοπευτηρια, για να σφραγίσουν με τη ζωή τους την Ελευθερία και για να μας παραδώσουν μια Πατριδα ελεύθερη, για να μπορούμε εμείς σήμερα να παριστάνουμε μετ ευκολίας τους λιμοκοντορους και να επαναστατουμε ομορφα και ξαπλωμένα, ακοπα και βολικα, με ένα ποτηράκι ανα χειρας, μ ένα τσιγαρο να κρέμεται απ το στόμα κι ένα στραβό χαμόγελο ικανοποίησης ότι αφήσαμε το στίγμα μας στο διαδικτυακό συμπαν... γαμω το κέρατο μου γαμω.
Χρόνια σου πολλά Πατρίδα μου! Α ρε και να είχαν φωνή τα βουνά Σου και τα χώματα Σου τι θα γινόταν........

Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο



***