Ταμένο blog...
στίγματα κάποιων στιγμών
και θαυμάτων

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως - ΒΟΛΟΣ

Πρωτόγραφο: Η Λαμπρινή το "έκλεψε" σωστά, οπότε, Εκεί! 

 

Η Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως
Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2016



Την μεγίστη Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως εορτάζει η Εκκλησία μας την Πέμπτη 8/6.
Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο περικαλλής Ιερός Ναός Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία της Ενάτης του Πάσχα και θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Καστορίας κ. Σεραφείμ και Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αναλήψεως στους δρόμους πέριξ του Ιερού Ναού.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος θα ομιλήσει, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Χαλκίδος, Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, και Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Την εορτή της Αναλήψεως πανηγυρίζουν, επίσης:

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερός Ναός Αναλήψεως Αχιλλείου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
πηγή

Αυτή η σελίδα περιέχει πόρους HTTP που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση μεικτού περιεχομένου το οποίο θα επηρεάσει την ασφάλεια και την εμπειρία χρήστη, σε περίπτωση που η προβολή του ιστολογίου γίνει μέσω HTTPS.
Διόρθωση   Παράβλεψη   Μάθετε περισσότερα
<img alt="" height="330" src="http://imd.gr/site/uploads/images/eikones/analipsi-ascention.jpg">ΝΑ


4 σχόλια:

Κυκλαμίνα είπε...

Αυτή η σελίδα περιέχει πόρους HTTP που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση μεικτού περιεχομένου το οποίο θα επηρεάσει την ασφάλεια και την εμπειρία χρήστη,

....................!!!
Τρεις φορές προσπάθεια και δεν είμαι "πρωτάρα"!
Πολλά τα εμπόδια!
Γιατί;
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;
Δεν με πειράζει το κενό, καθόλου!

Ας λείπει η εικόνα!
Γνωστή σε όλους μας!
Το πρόγραμμα ήθελα να "κρατήσω" και την μέρα.

Κυκλαμίνα είπε...

Ούτε με την διόρθωση γινόταν κάτι!
Δεν πειράζει!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ "ΒΛΕΠΕΙ"!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

http://blablalalio.blogspot.gr/2016/06/3.html

μια χαρά το αντέγραψα... δεν έχει θεμα με τα http... Αρα...όλα καλά!!

καληνύχτα

Κυκλαμίνα είπε...

Καλημέρα! Χαίρομαι ιδιαίτερα, γι' αυτό, Λαμπρινή! >3 >3 >3