Ταμένο blog...
στίγματα κάποιων στιγμών
και θαυμάτων

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Ξουλίδου - Άγιος Εφραίμ - Γελάστε κύριοι, γελάστε! Διατάξ' τε, κύριε...! (Μα, ποιοί είστε;!)

Η κυρία Ξουλίδου είδε σε όραμα τον Αγιο Εφραίμ στη Βουλή


 
shadow Η κυρία Ξουλίδου, στην ψηφοφορία, τα ξημερώματα της 11 Ιουλίου 2015, πήγε κόντρα όχι μόνο στη συνείδησή της αλλά και στο όραμα που είχε δει λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα και ενώ υπήρχε σε εξέλιξη κοινοβουλευτική ομάδα, είχε φύγει ο κύριος Καμμένος, εκεί που καθόταν στην καρέκλα της είδε ένα όραμα, εμφανίστηκε μπροστά της ο Αγιος Εφραίμ, και της είπε ότι πρέπει να καταψηφίσει! Μάλιστα συμπτωματικά την ώρα που είδε το όραμα έσπασε η καρέκλα της. Η κυρία Ξουλίδου θεώρησε σημάδι, το γεγονός πως έσπασε η καρέκλα και πήγε στον κύριο Καμμένο να του μεταφέρει ακριβώς όλα όσα συνέβησαν.
Ο Κύριος Καμμένος της απάντησε πως…
«Είναι σεβαστά όσα σου είπε ο Αγιος Εφραίμ, αρκεί να μην πέσει η κυβέρνηση, αν πέσει η κυβέρνηση θα έχεις να κάνεις με εμένα κι όχι με τον Αγιο».
Στο παρά 1′ κι ενώ παιζόταν η «τιμή» της κυβέρνησης για μια ψήφο, πίεσαν την κυρία Ξουλίδου να μπει μέσα και να ψηφίσει. Γι' αυτό και μπήκε με την τσάντα της και είπε στην αρχή να ψηφίσει παρόν διότι το όραμα υπερίσχυσε. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν ο κύριος Καμμένος της είπε «Πατρίδα κι όχι όραμα» και πρόσθεσε η κυρία Ξουλίδου, «Οχι παρόν, εννοείται Ναι».
Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Alpha στο 1:09:25
ΠΗΓΗ: http://www.alphatv.gr/shows/informative/news/webtv/kentriko-deltio-110715
πηγή

Στο 1 και 10 στο βιντεάκι των ειδήσεων του Αλφα

http://www.alphatv.gr/shows/informative/news/webtv/kentriko-deltio-110715 

.....
Τόσο οι δημοσιογράφοι εκεί, όσο και ο κύριος Καμμένος, σε ποιόν Θεό πιστεύετε;
Γελάστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: