Ταμένο blog...
στίγματα κάποιων στιγμών
και θαυμάτων

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Σταυρούλα Ξουλίδου: Δεν μιλούσα για τον Άγιο Εφραίμ αλλά για τον γέροντα Εφραίμ που είναι πνευματικός μου.

Σταυρούλα Ξουλίδου: "Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρέπει να..."

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ στη Β' Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου τονίζει ότι θα...
ψηφίσει τα μέτρα (θυμίζουμε βέβαια ότι πριν λίγο ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι δεν θα ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ τα μέτρα) και ζητάει από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να παραιτηθεί...

Η κ. Ξουλίδου ξεκαθαρίζει
ότι θα στηρίξει την συμφωνία και θα ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. «Θα ψηφίσω τα μέτρα. Από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που επιτάσσει το εθνικό συμφέρον. Θα κάνω ότι πρέπει για να σωθεί η Ελλάδα» λέει.

Όπως αναφέρει η κ. Ξουλίδου η ημέρα της περασμένης Παρασκευής ήταν βαριά φορτισμένη. Η ίδια από το πρωί έκλαιγε για τη σχετική ψηφοφορία. «Χωρίς να ξέρουν κάποιοι δημοσιογράφοι και να με πάρουν τηλέφωνο έβγαλαν ένα παραπολιτικό ότι είδα όραμα με τον Άγιο Εφραίμ. Πρόκειται για ένα τελείως προσωπικό βίωμα που μετέφερα μόνο στον Πρόεδρό μας. Δεν μιλούσα για τον Άγιο Εφραίμ αλλά για τον γέροντα Εφραίμ που είναι πνευματικός μου. Μου είπε κάποια πράγματα. Δεν είδα όραμα. Ήταν κάτι πολύ προσωπικό. Μια συζήτηση που είχα μαζί του. Η ημέρα ήταν ταραγμένη. Ήμουν όλη μέρα με κλάματα και αποφασισμένη για το ΟΧΙ» λέει η κ. Ξουλίδου.

Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης αναφέρει πως άλλαξε την ψήφο της, όταν κάποιος τη φώναξε και της είπε ότι πέφτει η κυβέρνηση. «Θα έπεφτε η κυβέρνηση από μένα. Μπορείς να πάρεις τέτοιο ιστορικό βάρος». Σύμφωνα με την κ. Ξουλίδου ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όταν εισήλθε στην αίθουσα της Ολομέλειας της φώναξε: «Πρέπει να σώσουμε την πατρίδα».

«Δεν θα μας έβγαζαν από το ευρώ αλλά από την ΕΕ» σχολιάζει. Για το δημοψήφισμα επιμένει πως δεν ήταν λάθος. «Έδειξε τη δύναμη του κόσμου να μπορεί μετά από τόση προπαγάνδα να μπορεί να επιβληθεί. Οι απέξω είχαν προετοιμαστεί για όλα εμείς δεν είχαμε προετοιμαστεί».

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη σημειώνει ότι: «οι μήνες διαπραγμάτευσης δεν θα έπρεπε να ήταν πέντε αλλά ένας. Δεν έπρεπε να μας εκβιάζουν στο παρά πέντε. Με προβληματίζει η στάση του και η συμπεριφορά του ακόμα και την ημέρα του δημοψηφίσματος. Κάποιος άντρας πρέπει να τιμά τα παντελόνια του και να πρέπει στο τέλος να λέει ΝΑΙ ή ΌΧΙ. Ούτε το ΠΑΡΩΝ των συναδέλφων του ΣΥΡΙΖΑ με ικανοποιεί».

Η κ. Ξουλίδου αναφορικά με τη στάση που κράτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το μέλλον της στην... καρέκλα της προέδρου της Βουλής ισχυρίζεται πως: «πρόκειται για θέμα Βουλής. Είναι ψηφισμένη δεν είναι διορισμένη, όπως οι υπουργοί. Θεωρώ ότι εάν έχει την ευθυκρισία θα πρέπει να παραιτηθεί. Είναι ένα πολιτικό θέμα που πρέπει να χειριστούν στο ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: